Spouwmuurisolatie Rotterdam – de belangrijkste informatie

Voor spouwmuurisolatie Rotterdam kunt u altijd bij Isomer Isolatie aankloppen. Om op energiekosten te besparen en het milieu minder te belasten, is spouwmuurisolatie een goed idee. Maar wat komt er allemaal kijken bij uw spouwmuren laten isoleren? U leest de belangrijkste antwoorden van Isomer op veelgestelde vragen over spouwmuurisolatie hieronder.

Spouwmuurisolatie rotterdam isomer

Neem contact op

Spouwmuurisolatie Rotterdam: Wat kost het?

Voor spouwmuurisolatie bent u gemiddeld 22 euro per vierkante meter spouwmuur kwijt. Een indicatie van de kosten kunt u berekenen door de lengte en hoogte van uw spouwmuren op te meten en het aantal vierkante meters te vermenigvuldigen met de gemiddelde prijs.

Welk materiaal wordt door Isomer voor spouwmuurisolatie gebruikt?

Het team van Isomer Isolatie gebruikt voor spouwmuurisolatie doorgaans Knauf Supafil HR++ en dat heeft een bijzondere reden. Supafil HR++ is namelijk een speciaal door Knauf Insulation ontwikkeld isolatiemateriaal. Het is een minerale glaswol die niet alleen een warmteisolerende werking heeft, maar ook nog eens geluidsisolerende effecten heeft.

Hoe weet u zeker dat er na spouwmuurisolatie geen vochtproblemen ontstaan?

Na het isoleren met de inblaaswol kunnen er bij spouwmuurisolatie Rotterdam absoluut geen vochtproblemen ontstaan en dat heeft te maken met de unieke eigenschappen van het materiaal. Supafil HR++ is dampdoorlatend en behandeld met siliconen. Het kan geen vocht opnemen en is zelfs brandwerend. Doordat Supafil niet gevoelig is voor uitzetten of krimpen, blijft de isolatiewaarde het hele jaar gelijk.

Het aanbrengen van spouwmuurisolatie

Combinatie van techniek en ervaring

Bij het aanbrengen van spouwmuurisolatie wordt een bepaald boorpatroon gevolgd. Per vierkante meter zullen er ongeveer 2 gaten geboord worden, telkens in de kruising van de voegen. De machine wordt op de juiste manier ingesteld en dat wil zeggen dat de correcte vuldruk geselecteerd wordt. De gaten in uw muur zullen nadat de muren met isolatiemateriaal gevuld zijn weer afgevoegd worden met mortel die lijkt op kleur van de huidige voeg.

Uitvoeringsrichtlijnen SKG-IKOB volgen

Isomer Isolatie volgt te allen tijde de uitvoeringsrichtlijnen van de overkoepelende brancheorganisatie SKG-IKOB. Dit houdt in dat wij gecertificeerd zijn en dat we bij elk project steekproefsgewijs gecontroleerd kunnen worden. Hierbij wordt onder andere gelet op het boorpatroon en de machinevuldruk. Onze certificering betekent dat u er zeker van kunt zijn dat spouwmuurisolatie Rotterdam alleen volgens vastgestelde richtlijnen uitgevoerd wordt.

Spouwmuurisolatie rotterdam gezin isomer

Neem contact op

Spouwmuurisolatie Rotterdam – Waarom voor Isomer Isolatie kiezen?

Professioneel, vertrouwd en altijd in de buurt

Isomer is een klein bedrijf dat alle isolatieprojecten zelf aanneemt en uitvoert. Diegene die de ene dag bij u op bezoek komt om de muren op te meten en de offerte op te stellen, is dezelfde persoon die daarna de klus komt uitvoeren. Dit schept niet alleen vertrouwen, het communiceert ook nog eens veel prettiger. En omdat we met ons bedrijfspand in de buurt gevestigd zijn, kunnen we snel schakelen.

Duurzaam en zo milieuvriendelijk mogelijk spouwmuren isoleren

U kiest bij spouwmuurisolatie Rotterdam echter niet alleen voor een professionele en klantgerichte partij. Sinds kort is Isomer namelijk overgeschakeld op een elektrische machine. En behalve dat deze machine dus geen diesel meer verbruikt, produceert het ook nog eens veel minder geluid. U heeft tijdens het isoleren geen last meer van die vieze dieselgeur en veel minder kans op geluidsoverlast.Een tweede duurzaamheidsaspect is dat Knauf Supafil HR++ voor 80% bestaat uit gerecycled glas. Het glas dat u netjes scheidt en naar de glasbak brengt, wordt dus efficiënt hergebruikt als isolatiemateriaal. Ook wordt er bij de fabricatie van Supafil geen gebruik gemaakt van chemicaliën die een nadelig effect op het milieu kunnen hebben.

Spouwmuurisolatie Rotterdam aanvragen? Contacteer Isomer

Nieuwsgierig geworden naar spouwmuurisolatie Rotterdam en het effect van Knauf Supafil HR++ op uw energierekening? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte bij Isomer Isolatie aan door te bellen met 06 – 53961115 of het online contactformulier in te vullen en uw gegevens achter te laten.

Bekijk ook...