iso header 5

Over ons

Isomer is als lokaal isolatiebedrijf in Barendrecht al meer dan 20 jaar actief in de isolatiebranche. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van spouwmuurisolatie en andere soorten isolatie in woningen, gebouwen, schepen en bedrijven. Met onze jarenlange ervaring staan wij bekend om onze klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Onze vele tevreden klanten zijn daar het resultaat van.

Over Isomer

In tegenstelling tot grote landelijke isolatiebedrijven, onderscheidt Isomer zich als lokale specialist door zijn jarenlange ervaring, grote betrouwbaarheid en hoge kwaliteit. Wij zijn professioneel, maar niet afstandelijk. Dit betekent dat u bij ons altijd een bekend gezicht en een vriendelijke glimlach kunt verwachten.

Isomer is actief in de regio Rotterdam. U kunt dus altijd bij ons terecht voor spouwmuurisolatie en andere vormen van isolatie in Rotterdam, Capelle aan de IJssel, Ridderkerk, Barendrecht en omstreken. 

Als een woning niet juist is geïsoleerd, verliest het snel warmte via oppervlakken zoals muren, ramen en deuren, het dak en de vloer. Wij zetten ons in om dit te voorkomen door middel van een goede woningisolatie, waaronder ook spouwmuurisolatie. Om continu een hoge kwaliteit te garanderen, werken wij voornamelijk met Knauf inblaaswol. Juist door onze uitgebreide ervaring weten wij dat dit veel beter is dan bijvoorbeeld PUR of parels. Maar we stoppen niet bij woningen. Ook binnen de industriële sector wordt er veel gebruik gemaakt van onze vakkundigheid op het gebied van isolatie. Zo laten we nooit iemand in de kou staan.

Rob, eigenaar Isomer. Spouwmuurisolatie bedrijf in Barendrecht
Rob aan het werk met spouwmuurisolatie bij een woning in Ridderkerk

Om ervoor te zorgen dat de spouwmuurisolatie zowel kwalitatief hoogwaardig als voordelig is en blijft, hebben wij er dus voor gekozen om te werken met een specifieke vorm van spouwmuurisolatie. De keuze viel op Knauf Supafil HR++. Dit vroeg echter wel om trainingen bij Knauf Insulation. Deze werden door al onze medewerkers goed afgerond, waardoor ze nu allemaal gecertificeerd zijn als erkend installateur.

Naast de trainingen werd er ook een speciale machine aangeschaft, die is ontwikkeld om het minerale glaswol in spouwmuren in te blazen. Door gebruik te maken van deze machine heeft Isomer al honderden woningen succesvol geïsoleerd.

Isomer is inmiddels door SKG-IKOB gecertificeerd en voert spouwmuurisolatie werkzaamheden onder het KOMO procescertificaat uit. Elke dag weer komen er zeer tevreden klanten bij, en dit zijn niet alleen particulieren. Ook VVE’s en woningbouwverenigingen maken geregeld gebruik van onze diensten.

zolder isoleren - isolatie achtergrond

Benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie?