iso header 5

Bedrijfsisolatie

Isomer isoleert niet alleen woningen. Ook in de industriële sector hebben wij veel te bieden op het gebied van (spouwmuur)isolatie. Wij kunnen bedrijfshallen, varkenstallen en zelfs complete olie-opslagtanks voorzien van een hoogwaardige isolatie. Ook hiervoor kunt u bij ons rekenen op dezelfde hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. 

Uw lokale partner

U wilt ongetwijfeld dat uw bedrijf floreert. Zoals u vast wel weet, hangt dit af van veel verschillende factoren. Hieronder valt ook een goed geïsoleerd bedrijfspand. U en uw werknemers kunnen het werk namelijk pas echt goed uitvoeren in een aangename omgeving.

U kunt ervoor kiezen om een groot isolatiebedrijf in te schakelen dat landelijk actief is, maar als u liever gaat voor een betrouwbaar en bekend gezicht, kiest u beter voor uw lokale partner. Door onze hoge expertise en jarenlange ervaring kunnen wij de isolatie van uw pand volledig voor u in orde maken. Doordat wij veelal gebruik maken van Knauf inblaaswol, kiest u met ons ook gelijk voor de duurzaamste optie.

Schakel Isomer in voor onder andere dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie. Vooral dit laatste kan voor uw bedrijf heel voordelig zijn.

Spouwmuurisolatie:

  • bespaart stookkosten en vermindert uitstoot van CO2;
  • geeft een aangename temperatuur;
  • zorgt voor een gezond binnenklimaat door minder vocht;
  • zorgt voor een hogere waarde van het pand.
isomer sfeerfoto
zolder isoleren - isolatie achtergrond

Benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie?

Veiligheid bij spouwmuurisolatie Barendrecht

Veiligheid staat voorop

Isomer heeft een VCA-certificatie op zijn naam staan. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VCM) Aannemers Checklist. Dit certificaat is speciaal voor medewerkers die bepaalde werkzaamheden moeten uitvoeren die een hoog risico met zich meebrengen. Om een VCA-certificaat te ontvangen moeten medewerkers een VCA-veiligheidsdiploma behalen. Dit doen ze door te laten zien dat ze in elke situatie veilig en verantwoord te werk kunnen gaan. Het doel hiervan is dat er minder ongelukken op de werkplaats zullen plaatsvinden. Al onze medewerkers hebben dit diploma behaald. Dit laat zien dat wij niet alleen net en vakkundig werk willen leveren, maar ook de veiligheid van onze werknemers zeer serieus nemen.

Contact

Wilt u uw pand laten isoleren, maar wilt u er wel verzekerd van zijn dat het op een persoonlijke, correcte en vooral betrouwbare manier gebeurt? Kies dan voor uw lokale partner. Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.