Vloerisolatie

Bent u op zoek naar pur vloerisolatie? Dit is de oplossing voor koude voeten, tocht over de vloer en nare luchtjes. Het kan allemaal in één dag verholpen worden door het aanbrengen van onze twee componenten polyurethaan vloerisolatie.

Werking pur vloerisolatie

Hoe wordt de pur vloerisolatie aangebracht? Het aanbrengen gebeurt via spraytechniek tegen de onderzijde van uw houten of betonnen vloer. Dit materiaal wordt naadloos aangebracht en zelfs de kleinste hoekjes en gaatjes worden afgedicht. Dit zorgt ervoor dat het rendement van pur vloerisolatie simpelweg hoger is dan elke andere vorm van bodem- of vloerisolatie. Naast vloerisolatie met pur bieden wij ook andere vormen van woningisolatie aan:

Pur vloerisolatie en temperatuur

De temperatuur van de vloer stijgt gemiddeld zo’n 2 à 3 graden celsius. De besparing op uw stookkosten kan
oplopen tot ongeveer 4m3 aardgas per m2. Bij deze vorm van isolatie zal het comfort echter eerder doorslaggevend zijn.

'Het rendement van PUR vloerisolatie is simpelweg hoger dan   
elke andere vorm van bodem- of vloerisolatie.'    

Pur vloerisolatie vloerverwarming

Wanneer uw vloer is voorzien van vloerverwarming is het resultaat nog beter. De warmte kan dan immers niet meer naar de kruipruimte uitstralen maar alléén nog omhoog, waardoor uw vloerverwarming een veel hoger rendement zal hebben.

Pur vloerisolatie prijzen

Wilt u uw vloer isoleren met pur vloerisolatie? Vraag vrijblijvende een offerte aan en ontdek de prijs van vloerisolatie met pur voor de ruimte die u geisoleerd wilt hebben.