Dakisolatie

Overweegt u om uw dak te laten isoleren door middel van dakisolatie? Dat is een goede keus! Veel van de warmte in uw woning gaat verloren via het dak. Goede dakisolatie kan u dus veel geld besparen! Isomer is gespecialiseerd in dakisolatie en in isolatie van een plat dak. Wij helpen u graag verder!

Verschillende vormen van dakisolatie

Dakisolatie houdt de warmte beter in uw huis. Warmte stijgt van nature op, dus de meeste warmte gaat verloren via het dak. Het gaat hier over ongeveer 30% van de warmte! Door het dak met isolatiemateriaal te bedekken, bespaart u flink op uw stookkosten. Er zijn verschillende manieren om uw dak te isoleren: zo kunt u de binnen- en buitenzijde van een schuin dak, een plat dak en de zoldervloer laten isoleren.

Dakisolatie met polyurethaanschuim

Het aanbrengen van onze twee componenten polyurethaan (hard)schuim isolatie is binnen één dag uitvoerbaar. Deze naadloze isolatie wordt via spraytechniek aangebracht en hecht zich moeiteloos aan nagenoeg alle soorten ondergrond. Ook de kleinste hoekjes en gaatjes worden bereikt waardoor alle naden en kieren goed worden afgedicht. Deze manier van dakisolatie is zeer gebruiksvriendelijk en de isolatiewaarde is hoog (tot 95%). 

Woningisolatie

Tot wel 30% van de warmte in uw huis kan verloren gaan via het dak, maar wist u dat via de muren ook tot wel 20% verloren kan gaan? Wanneer u dus optimaal wilt besparen op de stookkosten, kunt u naast dakisolatie ook de muren laten isoleren. Binnen woningisolatie bieden wij:

Dakisolatie prijs

Wilt u uw dak laten isoleren door professionals? Isomer zorgt ervoor dat uw dak snel en vakkundig geisoleerd wordt. Hoeveel u precies betaalt voor dakisolatie, hangt af van de constructie van uw huis en de manier waarop uw dak geïsoleerd wordt. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor dakisolatie en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw stookkosten.

'Deze vorm van isolatie is simpel, snel en voordelig!'