Woningisolatie

Een woning verliest kostbare warmte via oppervlakken zoals muren, ramen en deuren, het dak en de vloer. Dit warmteverlies kan voorkomen worden door deze oppervlakken te isoleren. Dit wordt woningisolatie genoemd. Met woningisolatie kun je geld besparen! Bovendien wil de overheid dit stimuleren door subsidie te geven. 

Woningisolatie voordelen

Door woningisolatie bespaart u op uw gasrekening, het is namelijk minder snel koud in de winter. En in de zomer geniet u van een koele woonruimte. De temperatuur blijft zo veel constanter. U verhoogt zelfs direct het comfort en de waarde van uw woning. Een goed geisoleerde woning krijgt immers een beter energie-label waardoor het beter verkoopbaar wordt. Goede woningisolatie verdient zichzelf dus altijd terug! Bovendien zijn er momenteel meerdere mogelijkheden voor subsidies voor energiebesparende maatregelen zoals het isoleren van een woning. Onder woningisolatie valt:

'Ons motto: Iederéén een warme, droge en behaaglijke woning!'

Kosteloos advies aanvragen woningisolatie

Wilt u uw woning isoleren? Voor woningisolatie bent u bij ons aan het goede adres! Neem contact op met Isomer. Wij bieden advies op maat. Samen met u kijken we naar de beste oplossing!