header isomer

Uw lokale partner voor de beste milieuvriendelijke spouwmuurisolatie

Meer comfort

Meer comfort

Minder betalen

Minder betalen

Snel geregeld

Snel geregeld

Vertrouwd en in de buurt

Vertrouwd en in de buurt

Waarom spouwmuurisolatie

Heeft u een woning met spouwmuren? Dan is spouwmuurisolatie het overwegen waard. Dit verhoogt namelijk uw energielabel, waardoor de waarde van uw woning ook zal stijgen.

Daarnaast kan het u ook veel kosten besparen. Warmte gaat minder snel verloren waardoor u in de winter niet zoveel hoeft te stoken. En in de zomer blijft uw woning lekker lang koel.

Isoleren met inblaaswol

Spouwmuurisolatie Barendrecht - Slang isolatie

Knauf inblaaswol

Speciaal voor spouwmuurisolatie heeft Knauf inblaaswol ontwikkeld. Knauf inblaaswol heeft niet alleen een hoogwaardige isolatiewaarde, maar zorgt ook voor een akoestische demping.

ouder-stel-geniet-van-warmte-dankzij-spouwmuurisolatie-in-barendrecht

Effectief en duurzaam

Knauf isolatie heeft een effectieve werking en is zeer duurzaam. Het wordt dan ook gezien als een van de beste manieren van spouwmuurisolatie.

gezin-geniet-van-warmte-dankzij-spouwmuurisolatie-ridderkerk

Isolatie voor de hele woning

Goede woon isolatie verdient zichzelf altijd terug. Laat uw gehele woning isoleren en verlies niet langer kostbare warmte.

zolder isoleren - isolatie achtergrond

Benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie?

Uw lokale partner

Als isolatiebedrijf in Barendrecht en Ridderkerk is Isomer al jarenlang lokaal actief. Hierdoor zijn wij voor u niet alleen een bekend gezicht, maar hebben wij ook veel ervaring opgedaan. U kunt dus altijd uitstekende service en een hoge kwaliteit van onze diensten verwachten.

Als lokale partner staan wij bekend om onze betrouwbaarheid. Wij zijn een echt bedrijf dat geeft om zijn klanten. Veel mensen kennen ons nog van Isospouw. Zij weten daardoor dat zij altijd op ons kunnen rekenen.

Onze projecten

Isomer zet zich steeds weer in om allerlei verschillende projecten tot een succes te brengen. Geen uitdaging is te groot. Wij vinden altijd wel een passende oplossing.

Door vakkundig te werk te gaan, laten we elke woning, elk bedrijf en elk schip netjes en goed geïsoleerd achter. Zo heeft Isomer al veel geslaagde projecten en tevreden klanten op zijn naam staan.

Subsidie

De overheid wil graag dat meer mensen hun woningen gaan isoleren. Daarom zijn er subsidies beschikbaar gesteld. Daarnaast profiteert u bij het isoleren van daken, vloeren en muren van een verlaagd btw-tarief.

Als uw te isoleren oppervlakte aan een minimum aantal vierkante meters voldoet, kunt u hier subsidie voor krijgen. Let er wel op dat hier ook maximum afmetingen aan vast zitten. Daarnaast betaalt u voor het isoleren van daken, muren en vloeren geen 21% maar 9% btw! Dit tarief geldt echter wel alleen voor de arbeidskosten, niet voor het isolatiemateriaal zelf.

Komt u ook in aanmerking?

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor subsidie? Kijk dan op www.energiesubsidiewijzer.nl of neem contact met ons op. Wij kunnen u verder informeren over de mogelijkheden.