Bedrijfsisolatie

Ook in de industriële sector wordt op grote schaal gebruikt gemaakt van twee componenten polyurethaan isolatie. Bedrijven kunnen hun pand isoleren om zo kosten te besparen. 

Bedrijfsisolatie
Hier volgen enkele voorbeelden van bedrijfsisolatie. Polyurethaanschuim kan in dubbelwandige opslagtanks gegoten worden, in leidingen, boeien en andere drijflichamen. Deze vorm van isolatie is bestand tegen zowel hoge als extreem lage temperaturen en vindt zijn toepassing onder andere in de petrochemische industrie. Zo worden bedrijfshallen, varkensstallen maar ook complete olie-opslagtanks door middel van onze specialistische spraytechniek naadloos geisoleerd met zéér hoogwaardige kwaliteit polyurethaanschuim.

'Bedrijfshallen, varkensstallen maar ook complete    
olie-opslagtanks worden naadloos geisoleerd.'
      

VCA-certificatie
VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VCM) Aannemers Checklist. Het is de bedoeling dat mensen die dit certificaat hebben veiliger gaan werken. Het gevolg is dat er minder ongelukken plaats vinden. VCA- certificatie is bedoeld voor medewerkers die werkzaamheden uitvoeren met een hoog risico, in een risicovolle omgeving. Onze medewerkers zijn in het bezit van VCA- veiligheidsdiploma’s en kunnen dus op een veilige en verantwoorde manier het werk uitvoeren in elke situatie.

Contact
Wilt u als bedrijf uw pand laten isoleren? Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor bedrijfsisolatie.